Review

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 54.80.93.19 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
45 berichten.
Willem de Bruin schreef op 13 april 2018 om 14:21:
Een super super mooie GOUDEN Koningsketting aangeschaft bij ABC(éé) jippie jéé👌👌👌👌. Na lang zoeken eindelijk gevonden. De service was zéér goed, top! Aanrader, ook qua prijzen en kwaliteit. Bedankt ABC. 👍
Wil schreef op 10 februari 2018 om 14:04:
Mooie ketting besteld Makkelijk bestel proces Betaling via creditcard Snelle bevestiging via email Ketting direct van website af. Super snelle levering Ketting dag na bestellen aangetekend thuis bezorgd in mooi doosje Zijn erg tevreden over ABC juweliers!
Hilda Riemens schreef op 31 januari 2018 om 13:04:
Een prachtige witgouden ring met 8 diamanten en een cultive parel gekocht bij ABCJuwelier. Precies zoals op de foto, geen gebruikssporen en past prima., en voor een mooie prijs. Bovendien uitstekende afhandeling, zorgvuldige verpakking en verzending binnen 1 dag,. Deze website hou ik gedachten bij eventuele nieuwe wensen..!
abc juwelier schreef op 5 januari 2018 om 12:45:
De winnaar van de Review actie 2017 is bekend. Wij feliciteren Renate (entry 19 okt ) met de cadeaubon van € 150,–. Wij bedanken iedereen voor hun deelname en wensen U een voorspoedig 2018. Met vriendelijke groeten, Juraj & Jolanda ABC Juwelier
Casper van Tol schreef op 10 december 2017 om 10:04:
Uitstekende service,er wordt alle tijd voor je genomen,niet opdringerig.goede kwaliteit sieraden die tegen zeer redelijke prijzen worden aangeboden,een aanrader!
renate schreef op 19 oktober 2017 om 09:28:
zaterdagavond een vossenstaart ketting besteld en kwam woensdag binnen. toen ik hem uit pakte werd ik zeer blij de ketting is gewoon nieuw en glimmend. en het pakketje was zeer goed ingepakt. dit is echt top service. ik ga zeker weer wat bestellen. ga zo door groeten van een blije klant.
Carin schreef op 15 september 2017 om 07:08:
Heb meerdere keren bij deze winkel gekocht, en ben zeer tevreden over de kwaliteit van de sieraden, de snelle afhandeling, zal vaker bij deze juwelier sieraden gaan kopen
frank schreef op 9 juli 2017 om 10:30:
mooie ketting precies als op de foto vrydag om 15.30 besteld zaterdag ontvangen toppertje
Siegenaar schreef op 6 juli 2017 om 14:20:
Wij zijn dinsdagmiddag 5 juli 2017 bij u in de winkel geweest en zijn zeer goed door u goed geholpen, dus een aanrader voor een volgende keer !! mvg.
cornel schreef op 29 juni 2017 om 15:08:
Prachtige presenteerschaal, leuke prijs, prima verpakt, snel verzonden en keurig gepoetst! Graag bij een volgende aankoop weer zo'n uitstekende gang van zaken, chapeau!
Sade schreef op 6 juni 2017 om 15:04:
Vorig weekend heb ik een prachtige gouden ketting besteld. Omdat ik twijfelde tussen twee soorten had ik eerst naar ABC Juwelier gebeld en ben ik heel vriendelijk door een dame geholpen (volgens mij Jolanda). Ze had de twee colliers erbij gepakt en telefonisch uitgelegd wat de verschillen waren. Daardoor heb ik snel mijn keuze kunnen maken en had ik meteen de bestelling geplaatst. Gelijk dat weekend kon ik hem ophalen bij de PostNL locatie. Met de track en trace code kon ik alles goed volgen. De ketting kwam netjes verpakt aan en was goed schoongemaakt. Ik draag hem iedere dag met veel plezier. Bedankt voor de goede service!
Desiree Griffioen schreef op 5 juni 2017 om 15:01:
Of ik een review wilde schrijven? Nou heel graag! Heb vorige week een armband GDA-10780 besteld. Die werd per ommekeer geleverd en is helemaal mijn smaak. Kwaliteit is super.
richard schreef op 14 maart 2017 om 14:18:
Prima Service! Uiterst tevreden?
abc juwelier schreef op 5 januari 2017 om 12:11:
De winnaar van de Review actie 2016 is bekend. Wij feliciteren Eric (entry 21) met de cadeaubon van € 150,–. Wij bedanken iedereen voor hun deelname en wensen U een voorspoedig 2017. Met vriendelijke groeten, Juraj & Jolanda ABC Juwelier
abc juwelier schreef op 23 december 2016 om 11:00:
http://internetbode.nl/breda/abc-goud-koopt-verkoopt-verpandt-en-repareert-sieraden-310725
Anita schreef op 6 november 2016 om 13:19:
Ik heb onlangs een collier GUC-10844 op de website besteld en ik ben daar heel tevreden over. Het pakketje was heel snel geleverd en het collier voldoet precies aan mijn verwachtingen.
Pippa schreef op 23 oktober 2016 om 15:08:
Had al een tijdje iets op het oog, en gisteren langs geweest in de winkel. Heel toegankelijk en maar 5 minuten van het station, wat ons erg goed uitkwam. In de winkel werden we hartelijk ontvangen en goed geholpen. Duidelijke uitleg over het product en alle papieren (diamand certificaat, etc.) zaten erbij! Daarnaast is de prijs/kwaliteit verhouding natuurlijk super, nergens anders krijg je zo iets moois voor je geld (en ik heb overal gekeken ;)! )
Lefebvre schreef op 18 oktober 2016 om 17:20:
Zeer tevreden over mijn aankoop.Goede communicatie.En goedkoop voor een mooie ring. Een aanrader voor iedereen.
annekevanyperen schreef op 7 september 2016 om 14:22:
Topper. Heel mooi collier. Blijf een heel tevreden klant !!!
annekevanyperen schreef op 5 september 2016 om 14:37:
Ook mijn 2e bestelling, een ketting en 2 ringetjes ,snel,correct ontvangen ! Klasse. Wie weet, 3x is scheepsrecht. Heb nog iets op het oog.