Review

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 18.208.159.25 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
52 berichten.
Danielle Groot schreef op 16 januari 2019 om 14:10:
Al meerdere keren wat besteld bij ABC juwelier. Snelle service, en antwoord als je mailt. Ook qua prijzen en kwaliteit tevreden.
Marga schreef op 28 december 2018 om 10:08:
Een super mooie ring gekocht vergeleken met de prijzen in de winkels , Zou ik er in de winkel zo n kermis ringetje voor hebben en geen verschil met een nieuwe De service was prima geen popiejopie maar gewoon eerlijk duidelijk vriendelijk advies Met nog informatie van ring op papier (verzekering) Ik hou nu de site in de gaten voor een mooie armband .
Carla schreef op 22 december 2018 om 13:05:
Onlangs prachtig collier, armband en ring gekocht. Zien er alle drie echt uit als nieuw. Veel mooie sieraden, dus het was moeilijk kiezen. Ik heb ook nog 2 oude ringen kunnen inleveren. De prijzen zijn erg gunstig. Ik hou zeker de website in de gaten voor andere mooie aanbiedingen. En heb jullie ook aangeraden bij mijn familie. Hopelijk tot ziens. ??
Carla schreef op 14 december 2018 om 18:45:
Ik heb onlangs meerdere sieraden voor mezelf gekocht. Ik ben goed en vriendelijk geholpen. Ook het groter maken van een ring is heel netjes gedaan. De sieraden zijn gunstig geprijsd. Ik vind het een aanrader.
Twan en Franca Snijders schreef op 10 november 2018 om 21:46:
Vandaag voor de 4e keer een mooi sieraad gekocht. 3 prachtige gouden ringen waren al in mijn bezit gekocht bij ABC Juwelier natuurlijk en vandaag dan dus een gouden collier met daarbij een gouden hanger met granaat. Zoals de voorgaande keren perfect geholpen. Het is een eindje rijden ( anderhalf uur ) maar dat hebben we er graag voor over. Bedankt Juraj en Jolanda en zeker tot een volgende keer. Jullie zijn TOP. Franca en Twan
Brenda Donders schreef op 27 oktober 2018 om 15:29:
hele goede service heb er een mooie ketting en ring gekocht.. verder hebben ze hele mooie sieraden voor een mooie prijs. ben zeer tevreden
Rowan schreef op 7 juli 2018 om 20:46:
Uitstekende sieraden voor een nette prijs.
Willem de Bruin schreef op 13 april 2018 om 14:21:
Een super super mooie GOUDEN Koningsketting aangeschaft bij ABC(éé) jippie jéé????. Na lang zoeken eindelijk gevonden. De service was zéér goed, top! Aanrader, ook qua prijzen en kwaliteit. Bedankt ABC. ?
Wil schreef op 10 februari 2018 om 14:04:
Mooie ketting besteld Makkelijk bestel proces Betaling via creditcard Snelle bevestiging via email Ketting direct van website af. Super snelle levering Ketting dag na bestellen aangetekend thuis bezorgd in mooi doosje Zijn erg tevreden over ABC juweliers!
Hilda Riemens schreef op 31 januari 2018 om 13:04:
Een prachtige witgouden ring met 8 diamanten en een cultive parel gekocht bij ABCJuwelier. Precies zoals op de foto, geen gebruikssporen en past prima., en voor een mooie prijs. Bovendien uitstekende afhandeling, zorgvuldige verpakking en verzending binnen 1 dag,. Deze website hou ik gedachten bij eventuele nieuwe wensen..!
abc juwelier schreef op 5 januari 2018 om 12:45:
De winnaar van de Review actie 2017 is bekend. Wij feliciteren Renate (entry 19 okt ) met de cadeaubon van € 150,–. Wij bedanken iedereen voor hun deelname en wensen U een voorspoedig 2018. Met vriendelijke groeten, Juraj & Jolanda ABC Juwelier
Casper van Tol schreef op 10 december 2017 om 10:04:
Uitstekende service,er wordt alle tijd voor je genomen,niet opdringerig.goede kwaliteit sieraden die tegen zeer redelijke prijzen worden aangeboden,een aanrader!
renate schreef op 19 oktober 2017 om 09:28:
zaterdagavond een vossenstaart ketting besteld en kwam woensdag binnen. toen ik hem uit pakte werd ik zeer blij de ketting is gewoon nieuw en glimmend. en het pakketje was zeer goed ingepakt. dit is echt top service. ik ga zeker weer wat bestellen. ga zo door groeten van een blije klant.
Carin schreef op 15 september 2017 om 07:08:
Heb meerdere keren bij deze winkel gekocht, en ben zeer tevreden over de kwaliteit van de sieraden, de snelle afhandeling, zal vaker bij deze juwelier sieraden gaan kopen
frank schreef op 9 juli 2017 om 10:30:
mooie ketting precies als op de foto vrydag om 15.30 besteld zaterdag ontvangen toppertje
Siegenaar schreef op 6 juli 2017 om 14:20:
Wij zijn dinsdagmiddag 5 juli 2017 bij u in de winkel geweest en zijn zeer goed door u goed geholpen, dus een aanrader voor een volgende keer !! mvg.
cornel schreef op 29 juni 2017 om 15:08:
Prachtige presenteerschaal, leuke prijs, prima verpakt, snel verzonden en keurig gepoetst! Graag bij een volgende aankoop weer zo'n uitstekende gang van zaken, chapeau!
Sade schreef op 6 juni 2017 om 15:04:
Vorig weekend heb ik een prachtige gouden ketting besteld. Omdat ik twijfelde tussen twee soorten had ik eerst naar ABC Juwelier gebeld en ben ik heel vriendelijk door een dame geholpen (volgens mij Jolanda). Ze had de twee colliers erbij gepakt en telefonisch uitgelegd wat de verschillen waren. Daardoor heb ik snel mijn keuze kunnen maken en had ik meteen de bestelling geplaatst. Gelijk dat weekend kon ik hem ophalen bij de PostNL locatie. Met de track en trace code kon ik alles goed volgen. De ketting kwam netjes verpakt aan en was goed schoongemaakt. Ik draag hem iedere dag met veel plezier. Bedankt voor de goede service!
Desiree Griffioen schreef op 5 juni 2017 om 15:01:
Of ik een review wilde schrijven? Nou heel graag! Heb vorige week een armband GDA-10780 besteld. Die werd per ommekeer geleverd en is helemaal mijn smaak. Kwaliteit is super.
richard schreef op 14 maart 2017 om 14:18:
Prima Service! Uiterst tevreden?