Review

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.237.71.23 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
60 berichten.
renate heeft geschreven op 19 oktober 2017 om 09:28:
zaterdagavond een vossenstaart ketting besteld en kwam woensdag binnen. toen ik hem uit pakte werd ik zeer blij de ketting is gewoon nieuw en glimmend. en het pakketje was zeer goed ingepakt. dit is echt top service. ik ga zeker weer wat bestellen. ga zo door groeten van een blije klant.
Carin heeft geschreven op 15 september 2017 om 07:08:
Heb meerdere keren bij deze winkel gekocht, en ben zeer tevreden over de kwaliteit van de sieraden, de snelle afhandeling, zal vaker bij deze juwelier sieraden gaan kopen
frank heeft geschreven op 9 juli 2017 om 10:30:
mooie ketting precies als op de foto vrydag om 15.30 besteld zaterdag ontvangen toppertje
Siegenaar heeft geschreven op 6 juli 2017 om 14:20:
Wij zijn dinsdagmiddag 5 juli 2017 bij u in de winkel geweest en zijn zeer goed door u goed geholpen, dus een aanrader voor een volgende keer !! mvg.
cornel heeft geschreven op 29 juni 2017 om 15:08:
Prachtige presenteerschaal, leuke prijs, prima verpakt, snel verzonden en keurig gepoetst! Graag bij een volgende aankoop weer zo'n uitstekende gang van zaken, chapeau!
Sade heeft geschreven op 6 juni 2017 om 15:04:
Vorig weekend heb ik een prachtige gouden ketting besteld. Omdat ik twijfelde tussen twee soorten had ik eerst naar ABC Juwelier gebeld en ben ik heel vriendelijk door een dame geholpen (volgens mij Jolanda). Ze had de twee colliers erbij gepakt en telefonisch uitgelegd wat de verschillen waren. Daardoor heb ik snel mijn keuze kunnen maken en had ik meteen de bestelling geplaatst. Gelijk dat weekend kon ik hem ophalen bij de PostNL locatie. Met de track en trace code kon ik alles goed volgen. De ketting kwam netjes verpakt aan en was goed schoongemaakt. Ik draag hem iedere dag met veel plezier. Bedankt voor de goede service!
Desiree Griffioen heeft geschreven op 5 juni 2017 om 15:01:
Of ik een review wilde schrijven? Nou heel graag! Heb vorige week een armband GDA-10780 besteld. Die werd per ommekeer geleverd en is helemaal mijn smaak. Kwaliteit is super.
richard heeft geschreven op 14 maart 2017 om 14:18:
Prima Service! Uiterst tevreden?
abc juwelier heeft geschreven op 5 januari 2017 om 12:11:
De winnaar van de Review actie 2016 is bekend. Wij feliciteren Eric (entry 21) met de cadeaubon van € 150,–. Wij bedanken iedereen voor hun deelname en wensen U een voorspoedig 2017. Met vriendelijke groeten, Juraj & Jolanda ABC Juwelier
abc juwelier heeft geschreven op 23 december 2016 om 11:00:
http://internetbode.nl/breda/abc-goud-koopt-verkoopt-verpandt-en-repareert-sieraden-310725
Anita heeft geschreven op 6 november 2016 om 13:19:
Ik heb onlangs een collier GUC-10844 op de website besteld en ik ben daar heel tevreden over. Het pakketje was heel snel geleverd en het collier voldoet precies aan mijn verwachtingen.
Pippa heeft geschreven op 23 oktober 2016 om 15:08:
Had al een tijdje iets op het oog, en gisteren langs geweest in de winkel. Heel toegankelijk en maar 5 minuten van het station, wat ons erg goed uitkwam. In de winkel werden we hartelijk ontvangen en goed geholpen. Duidelijke uitleg over het product en alle papieren (diamand certificaat, etc.) zaten erbij! Daarnaast is de prijs/kwaliteit verhouding natuurlijk super, nergens anders krijg je zo iets moois voor je geld (en ik heb overal gekeken ;)! )
Lefebvre heeft geschreven op 18 oktober 2016 om 17:20:
Zeer tevreden over mijn aankoop.Goede communicatie.En goedkoop voor een mooie ring. Een aanrader voor iedereen.
annekevanyperen heeft geschreven op 7 september 2016 om 14:22:
Topper. Heel mooi collier. Blijf een heel tevreden klant !!!
annekevanyperen heeft geschreven op 5 september 2016 om 14:37:
Ook mijn 2e bestelling, een ketting en 2 ringetjes ,snel,correct ontvangen ! Klasse. Wie weet, 3x is scheepsrecht. Heb nog iets op het oog.
annekevanyperen heeft geschreven op 25 augustus 2016 om 09:59:
Gourmet ketting besteld. Snel en in correcte staat ontvangen. Ben een tevreden klant en heb inmiddels een verlanglijstje gemaakt.
Rebekka Bruinenberg heeft geschreven op 29 mei 2016 om 08:12:
Woensdag gebeld voor een afspraak om een ring te bekijken die ik op de site had gezien. Dit als cadeau voor mijn dochter. Ik werd vriendelijk te woord gestaan en de ring werd alvast verwijderd van de site. Zaterdagmorgen naar Breda gereden en de ring was precies wat ik in mijn hoofd had om te geven. Na minder dan een minuut was het inpakken en wegwezen. Ging natuurlijk niet zo snel maar ik ben heel tevreden cq blij met deze ring, ook al moet ik deze weggeven aan mijn dochter. Bedankt voor de goede service.
Fransien heeft geschreven op 30 maart 2016 om 19:50:
Via de webshop een gouden ketting besteld. Spannend! Is het wel wat ik zoek? Ziet hij er wel zo mooi uit als hij op de foto lijkt? Vandaag werd hij bezorgd na een snelle, correcte en goed ingepakte verzending. Het resultaat: prachtig!!! Geheel naar wens en een goede service.
Tineke heeft geschreven op 25 maart 2016 om 19:17:
Vandaag in de winkel geweest in Breda. Heel plezierig geholpen en zeer mooi ketting,met oorbellen gekocht. Fijn om hier te shoppen, ook handig dat je online kunt bestellen en dat alles voor een mooie kwaliteit en een redelijke prijs. Dikke duim.
Eric heeft geschreven op 25 maart 2016 om 19:13:
Vanmorgen gebeld en zeer correct te woord gestaan, vanmiddag in de winkel geweest in Breda. Tot volle tevredenheid geholpen en zeer mooi ketting, armband en ring gekocht. Prima service en een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Een dikke vette aanrader.