Review

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.230.148.211 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
55 berichten.
Sade schreef op 6 juni 2017 om 15:04:
Vorig weekend heb ik een prachtige gouden ketting besteld. Omdat ik twijfelde tussen twee soorten had ik eerst naar ABC Juwelier gebeld en ben ik heel vriendelijk door een dame geholpen (volgens mij Jolanda). Ze had de twee colliers erbij gepakt en telefonisch uitgelegd wat de verschillen waren. Daardoor heb ik snel mijn keuze kunnen maken en had ik meteen de bestelling geplaatst. Gelijk dat weekend kon ik hem ophalen bij de PostNL locatie. Met de track en trace code kon ik alles goed volgen. De ketting kwam netjes verpakt aan en was goed schoongemaakt. Ik draag hem iedere dag met veel plezier. Bedankt voor de goede service!
Desiree Griffioen schreef op 5 juni 2017 om 15:01:
Of ik een review wilde schrijven? Nou heel graag! Heb vorige week een armband GDA-10780 besteld. Die werd per ommekeer geleverd en is helemaal mijn smaak. Kwaliteit is super.
richard schreef op 14 maart 2017 om 14:18:
Prima Service! Uiterst tevreden?
abc juwelier schreef op 5 januari 2017 om 12:11:
De winnaar van de Review actie 2016 is bekend. Wij feliciteren Eric (entry 21) met de cadeaubon van € 150,–. Wij bedanken iedereen voor hun deelname en wensen U een voorspoedig 2017. Met vriendelijke groeten, Juraj & Jolanda ABC Juwelier
abc juwelier schreef op 23 december 2016 om 11:00:
http://internetbode.nl/breda/abc-goud-koopt-verkoopt-verpandt-en-repareert-sieraden-310725
Anita schreef op 6 november 2016 om 13:19:
Ik heb onlangs een collier GUC-10844 op de website besteld en ik ben daar heel tevreden over. Het pakketje was heel snel geleverd en het collier voldoet precies aan mijn verwachtingen.
Pippa schreef op 23 oktober 2016 om 15:08:
Had al een tijdje iets op het oog, en gisteren langs geweest in de winkel. Heel toegankelijk en maar 5 minuten van het station, wat ons erg goed uitkwam. In de winkel werden we hartelijk ontvangen en goed geholpen. Duidelijke uitleg over het product en alle papieren (diamand certificaat, etc.) zaten erbij! Daarnaast is de prijs/kwaliteit verhouding natuurlijk super, nergens anders krijg je zo iets moois voor je geld (en ik heb overal gekeken ;)! )
Lefebvre schreef op 18 oktober 2016 om 17:20:
Zeer tevreden over mijn aankoop.Goede communicatie.En goedkoop voor een mooie ring. Een aanrader voor iedereen.
annekevanyperen schreef op 7 september 2016 om 14:22:
Topper. Heel mooi collier. Blijf een heel tevreden klant !!!
annekevanyperen schreef op 5 september 2016 om 14:37:
Ook mijn 2e bestelling, een ketting en 2 ringetjes ,snel,correct ontvangen ! Klasse. Wie weet, 3x is scheepsrecht. Heb nog iets op het oog.
annekevanyperen schreef op 25 augustus 2016 om 09:59:
Gourmet ketting besteld. Snel en in correcte staat ontvangen. Ben een tevreden klant en heb inmiddels een verlanglijstje gemaakt.
Rebekka Bruinenberg schreef op 29 mei 2016 om 08:12:
Woensdag gebeld voor een afspraak om een ring te bekijken die ik op de site had gezien. Dit als cadeau voor mijn dochter. Ik werd vriendelijk te woord gestaan en de ring werd alvast verwijderd van de site. Zaterdagmorgen naar Breda gereden en de ring was precies wat ik in mijn hoofd had om te geven. Na minder dan een minuut was het inpakken en wegwezen. Ging natuurlijk niet zo snel maar ik ben heel tevreden cq blij met deze ring, ook al moet ik deze weggeven aan mijn dochter. Bedankt voor de goede service.
Fransien schreef op 30 maart 2016 om 19:50:
Via de webshop een gouden ketting besteld. Spannend! Is het wel wat ik zoek? Ziet hij er wel zo mooi uit als hij op de foto lijkt? Vandaag werd hij bezorgd na een snelle, correcte en goed ingepakte verzending. Het resultaat: prachtig!!! Geheel naar wens en een goede service.
Tineke schreef op 25 maart 2016 om 19:17:
Vandaag in de winkel geweest in Breda. Heel plezierig geholpen en zeer mooi ketting,met oorbellen gekocht. Fijn om hier te shoppen, ook handig dat je online kunt bestellen en dat alles voor een mooie kwaliteit en een redelijke prijs. Dikke duim.
Eric schreef op 25 maart 2016 om 19:13:
Vanmorgen gebeld en zeer correct te woord gestaan, vanmiddag in de winkel geweest in Breda. Tot volle tevredenheid geholpen en zeer mooi ketting, armband en ring gekocht. Prima service en een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Een dikke vette aanrader.
Tom schreef op 2 februari 2016 om 10:40:
In het weekend besteld, dinsdagochtend in huis, gratis aangetekend verzonden, perfect. Wij zijn zeer tevreden over de gang van zaken en geleverde artikel.
O.D. schreef op 13 januari 2016 om 17:07:
Ik kreeg vorige week een mailtje waarin stond dat ik met mijn review 150 euro shoptegoed had gewonnen! Vandaag even langs geweest en een keuze gemaakt; wederom een erg mooi collier uitgezocht voor een erg mooie prijs, en met een kleine bijbetaling was ik wederom een tevreden koper! Nogmaals bedankt!
abc juwelier schreef op 8 januari 2016 om 12:45:
De winnaar van de Review actie 2015 is bekend. Wij feliciteren Olaf D (entry 16) met de cadeaubon van € 150,--. Wij bedanken iedereen voor hun deelname en wensen U een voorspoedig 2016. Met vriendelijke groeten, Juraj & Jolanda ABC Juwelier
Danny schreef op 31 december 2015 om 09:07:
Gisteren een mooie collier opgehaald bij ABC juwelier... Kreeg zelfs 10 euro korting omdat ik een stukje moest rijden ipv laten opsturen.... Zeer goed geholpen.... ! Ga zeker vaker op deze site kijken... Succes in 2016
O.D. schreef op 22 december 2015 om 00:07:
Gisteren een 14-karaats collier van 60 cm. gekocht. Een occasion, maar niet te onderscheiden van gloednieuw. En de beste goudprijs gekregen die ik ooit ben tegengekomen voor sieraden. Erg goede prijs, erg goede service, erg vriendelijk personeel, kortom, ik ben erg tevreden!! Echt een aanrader, deze juwelier!!