GRATIS uw juwelen in consignatie verkopen via Abc Goud.

U heeft mooie sieraden en juwelen liggen die U al lange tijd niet meer draagt? Doodzonde van de investering die U destijds hierin heeft gedaan. Voor het inruilen tegen oud goud zijn ze nog te mooi en in een te goede staat.

Dan bent U bij Abc goud aan het juiste adres.

Abc Goud biedt U de optie om uw sieraden te verkopen in consignatie.
Met een contractduur van 3 maanden en de mogelijkheid hierna nogmaals met 3 maanden te verlengen. Voorwaarde voor verkoop van uw gouden sieraden in consignatie is dat uw sieraad per stuk minimaal een aanschaf- / juweliersprijs van € 400,- bedraagt. Bent U nog in het bezit van originele doos / rekening / certificaten / enz. gelieve deze dan mee te nemen.

Uw voordelen:

– geheel kosteloos dus gratis (behalve bij contractbreuk)
– géén ongewenst bezoek aan huis.
– uw adres is niet bekend dit voorkomt eventueel later een inbraak.
– géén vreemde telefoontjes met afgeschermd nummer.
– géén risico van betaling met vals geld.
– verkoop van uw sieraden gebeurt in een beveiligde omgeving.
– uw sieraden worden gratis getaxeerd.
– uw sieraden worden gratis gereinigd / gepolijst en professioneel gefotografeerd dit verhoogd uw kans op
verkoop aanzienlijk.
– uw sieraden zijn tijdens de gehele contractduur verzekerd en worden opgeslagen in een beveiligde kluis.
– Abc Goud promoot uw sieraden via onze website Abc Juwelier en diverse online website’s, promotiekosten zoals advertentie’s en betaalde clicks zijn voor onze rekening.

Voorwaarden

De sieraden worden ter beschikking gesteld voor een periode van 3 maanden. Vóór het einde van de periode kan de verlener beslissen de terbeschikkingstelling te beëindigen of kosteloos te verlengen. In geval van beëindiging na 3 maanden moeten de sieraden door de verlener teruggehaald worden bij Abc Goud, hieraan zijn géén kosten verbonden. Wanneer verlener niet / niet tijdig heeft aangegeven de terbeschikkingstelling te beëindigen wordt de consignatie overeenkomst stilzwijgend met 3 maanden verlengd. Mocht U besluiten om binnen de 3 maanden of in de verlengperiode(n) de sieraden op te komen halen (contractbreuk) omdat U bijvoorbeeld van de verkoop afziet of dat U zelf een koper heeft gevonden, dan bent U aan Abc Goud een bedrag verschuldigd van minimaal € 15,– tot maximaal € 50,– per artikel. Deze kosten zijn vooraf met U gecommuniceerd en staan apart vermeld in uw consignatie contract.

Welke sieraden / juwelen nemen wij in consignatie

Alle gouden (merk)sieraden met een aanschaf / juwelier prijs vanaf € 400,- en die in zeer goede staat verkeren met of zonder documentatie.

Wij hebben géén interesse in zeer kostbare gouden en/of stalen merkhorloges dit i.v.m vervalsingen.
Ringen zijn zeer onderhevig aan slijtage en indien uw ring briljanten bevat en de zetting hiervan te versleten is komen deze niet in aanmerking. Dit geldt ook voor sieraden die er nog mooi uitzien maar waarvan de kleurstenen overmatig slijtage vertonen. Deze sieraden worden eventueel ingekocht als zijnde sloopgoud.

Er zijn natuurlijk altijd uitzonderingen bij waardevolle stenen / antiek enz.

Overige eenvoudige sieraden kopen wij in tegen goudkoers met eventueel een kleine opslag bij nieuwstaat.

Heeft U nog vragen dan kunt U vrijblijvend contact met ons opnemen

per telefoon: 076 – 587.29.10