Review

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.237.71.23 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
60 berichten.
Tom heeft geschreven op 2 februari 2016 om 10:40:
In het weekend besteld, dinsdagochtend in huis, gratis aangetekend verzonden, perfect. Wij zijn zeer tevreden over de gang van zaken en geleverde artikel.
O.D. heeft geschreven op 13 januari 2016 om 17:07:
Ik kreeg vorige week een mailtje waarin stond dat ik met mijn review 150 euro shoptegoed had gewonnen! Vandaag even langs geweest en een keuze gemaakt; wederom een erg mooi collier uitgezocht voor een erg mooie prijs, en met een kleine bijbetaling was ik wederom een tevreden koper! Nogmaals bedankt!
abc juwelier heeft geschreven op 8 januari 2016 om 12:45:
De winnaar van de Review actie 2015 is bekend. Wij feliciteren Olaf D (entry 16) met de cadeaubon van € 150,--. Wij bedanken iedereen voor hun deelname en wensen U een voorspoedig 2016. Met vriendelijke groeten, Juraj & Jolanda ABC Juwelier
Danny heeft geschreven op 31 december 2015 om 09:07:
Gisteren een mooie collier opgehaald bij ABC juwelier... Kreeg zelfs 10 euro korting omdat ik een stukje moest rijden ipv laten opsturen.... Zeer goed geholpen.... ! Ga zeker vaker op deze site kijken... Succes in 2016
O.D. heeft geschreven op 22 december 2015 om 00:07:
Gisteren een 14-karaats collier van 60 cm. gekocht. Een occasion, maar niet te onderscheiden van gloednieuw. En de beste goudprijs gekregen die ik ooit ben tegengekomen voor sieraden. Erg goede prijs, erg goede service, erg vriendelijk personeel, kortom, ik ben erg tevreden!! Echt een aanrader, deze juwelier!!
Patrick heeft geschreven op 27 november 2015 om 09:33:
Superb , zo als altijd. Bedankt.
Angel heeft geschreven op 17 november 2015 om 13:28:
Een mooie 14 karaat witgouden ring met in totaal 5 briljanten a 1.25 ct. Ik ben dol op witgoud en de briljanten blinken genoeg voor mijn smaak. En dat voor die prijs!!!! Maar 495 euro!!! Dat krijg ik nooit bij de juwelier bij mij in de stad. Misschien wel, maar dan zijn het ini mini briljanten, die je haast niet ziet........
van wessel heeft geschreven op 15 november 2015 om 18:33:
heb pas een aankoop gedaan 135km er voor gereden om bij abc juwelier te komen werden zeer netjes geholpen netjes te woord gestaan ..... ook belangrijk en de vrouw was zeer te vreden met de aan koop gr fam van wessel
Jose Donkers heeft geschreven op 8 november 2015 om 13:06:
Mooie armband, snel geleverd en perfect verpakt!
Patrick heeft geschreven op 27 oktober 2015 om 20:03:
Superb zo als altijd. An te raden , 100 % best M.v.g Patrick
Pieternel heeft geschreven op 23 oktober 2015 om 17:00:
Gouden collier ontvangen, ziet er prima uit. Snelle verzending en goed ingepakt. Zo tevreden dat ik gelijk nog iets besteld heb.
willy heeft geschreven op 14 oktober 2015 om 20:06:
Super service, ring uitgezocht betaald en de volgende dag al in huis dat is super service van ABC Juwelier Bedankt.
annette heeft geschreven op 11 september 2015 om 15:23:
Goede middag in Breda, We ontvingen zonet het pakje met de aquamarijnhanger. Mijn vrouw is uiterst tevreden met haar geschenk. Ik ben zelf ook uiterst tevreden over de goede afhandeling van onze aankoop en vooral overeenkomst voor port. U bent een aanrader!!! Prettige dag en talrijke verkopen in de toekomst met tevreden klanten. annette
Patrick heeft geschreven op 26 augustus 2015 om 18:41:
Ik heb nu twee keer aankoop gedaan bij ABC Juwelier , en elke keer ben ik 100% tevreden. Het is altijd snel verzonden en netjes ingepakt. De sieraden zijn dan ook in mooie staat en ik denk ten minste die wat ik gekocht heb is meer of minder nieuw. Echt een aan te raden Juwelier en ik wil blijven door kopen hier. M.v.g Patrick van Hal Tevreden Klant!!
gre heeft geschreven op 11 augustus 2015 om 16:25:
ik ben heel tevreden met mijn collier met staafjes ben er erg blij mee
hennie heeft geschreven op 21 juli 2015 om 14:55:
Prachtige grote oorstekers, precies zoals ik ze graag wil. Bestellen en versturen ging goed en snel.
Coos heeft geschreven op 14 juli 2015 om 12:04:
Mooie ketting, prima prijs, goede service en snel en goed verstuurd. Kan het niet eenvoudiger omschrijven.
Gerda heeft geschreven op 29 mei 2015 om 13:59:
Hallo abc juwelier, Ik ben heel erg tevreden over de gouden hanger die ik thuisgestuurd heb gekregen. De hanger zat netjes verpakt en de betaling ging makkelijk. Ook het contact via email was goed.
Lilianne heeft geschreven op 5 mei 2015 om 07:57:
Mooie en eerlijke producten. Heb er online een gouden ketting gekocht. Occasion, maar werkelijk in nieuwstaat. Precies zoals op de foto's . Ze namen nog even telefonisch contact op of (ander) verzendadres echt klopte. Denken dus met je mee. Snelle levering. Een aanrader!
Erwin heeft geschreven op 6 maart 2015 om 10:17:
Vandaag van Genk(B) naar Breda gereden. Zeer makkelijk te vinden, en vriendelijk onthaal eens binnen, Nu ik m'n 18k bi-color collier heb, aan een eerlijke prijs,bedankt abc.Alsook m'n oud goud ingeleverd,en er de correcte prijs voor gekregen. Tot de volgende keer... grtjs.