Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
66 berichten.
annekevanyperen annekevanyperen heeft geschreven op 5 september 2016 om 14:37
Ook mijn 2e bestelling, een ketting en 2 ringetjes ,snel,correct ontvangen ! Klasse. Wie weet, 3x is scheepsrecht. Heb nog iets op het oog.
annekevanyperen annekevanyperen heeft geschreven op 25 augustus 2016 om 09:59
Gourmet ketting besteld. Snel en in correcte staat ontvangen. Ben een tevreden klant en heb inmiddels een verlanglijstje gemaakt.
Rebekka Bruinenberg Rebekka Bruinenberg heeft geschreven op 29 mei 2016 om 08:12
Woensdag gebeld voor een afspraak om een ring te bekijken die ik op de site had gezien. Dit als cadeau voor mijn dochter. Ik werd vriendelijk te woord gestaan en de ring werd alvast verwijderd van de site. Zaterdagmorgen naar Breda gereden en de ring was precies wat ik in mijn hoofd had om te geven. Na minder dan een minuut was het inpakken en wegwezen. Ging natuurlijk niet zo snel maar ik ben heel tevreden cq blij met deze ring, ook al moet ik deze weggeven aan mijn dochter. Bedankt voor de goede service.
Fransien Fransien heeft geschreven op 30 maart 2016 om 19:50
Via de webshop een gouden ketting besteld. Spannend! Is het wel wat ik zoek? Ziet hij er wel zo mooi uit als hij op de foto lijkt? Vandaag werd hij bezorgd na een snelle, correcte en goed ingepakte verzending. Het resultaat: prachtig!!! Geheel naar wens en een goede service.
Tineke Tineke heeft geschreven op 25 maart 2016 om 19:17
Vandaag in de winkel geweest in Breda. Heel plezierig geholpen en zeer mooi ketting,met oorbellen gekocht. Fijn om hier te shoppen, ook handig dat je online kunt bestellen en dat alles voor een mooie kwaliteit en een redelijke prijs. Dikke duim.
Eric Eric heeft geschreven op 25 maart 2016 om 19:13
Vanmorgen gebeld en zeer correct te woord gestaan, vanmiddag in de winkel geweest in Breda. Tot volle tevredenheid geholpen en zeer mooi ketting, armband en ring gekocht. Prima service en een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Een dikke vette aanrader.
Tom Tom heeft geschreven op 2 februari 2016 om 10:40
In het weekend besteld, dinsdagochtend in huis, gratis aangetekend verzonden, perfect. Wij zijn zeer tevreden over de gang van zaken en geleverde artikel.
O.D. O.D. heeft geschreven op 13 januari 2016 om 17:07
Ik kreeg vorige week een mailtje waarin stond dat ik met mijn review 150 euro shoptegoed had gewonnen! Vandaag even langs geweest en een keuze gemaakt; wederom een erg mooi collier uitgezocht voor een erg mooie prijs, en met een kleine bijbetaling was ik wederom een tevreden koper! Nogmaals bedankt!
abc juwelier abc juwelier heeft geschreven op 8 januari 2016 om 12:45
De winnaar van de Review actie 2015 is bekend. Wij feliciteren Olaf D (entry 16) met de cadeaubon van € 150,--. Wij bedanken iedereen voor hun deelname en wensen U een voorspoedig 2016. Met vriendelijke groeten, Juraj & Jolanda ABC Juwelier
Danny Danny heeft geschreven op 31 december 2015 om 09:07
Gisteren een mooie collier opgehaald bij ABC juwelier... Kreeg zelfs 10 euro korting omdat ik een stukje moest rijden ipv laten opsturen.... Zeer goed geholpen.... ! Ga zeker vaker op deze site kijken... Succes in 2016
O.D. O.D. heeft geschreven op 22 december 2015 om 00:07
Gisteren een 14-karaats collier van 60 cm. gekocht. Een occasion, maar niet te onderscheiden van gloednieuw. En de beste goudprijs gekregen die ik ooit ben tegengekomen voor sieraden. Erg goede prijs, erg goede service, erg vriendelijk personeel, kortom, ik ben erg tevreden!! Echt een aanrader, deze juwelier!!
Patrick Patrick heeft geschreven op 27 november 2015 om 09:33
Superb , zo als altijd. Bedankt.
Angel Angel heeft geschreven op 17 november 2015 om 13:28
Een mooie 14 karaat witgouden ring met in totaal 5 briljanten a 1.25 ct. Ik ben dol op witgoud en de briljanten blinken genoeg voor mijn smaak. En dat voor die prijs!!!! Maar 495 euro!!! Dat krijg ik nooit bij de juwelier bij mij in de stad. Misschien wel, maar dan zijn het ini mini briljanten, die je haast niet ziet........
van wessel van wessel heeft geschreven op 15 november 2015 om 18:33
heb pas een aankoop gedaan 135km er voor gereden om bij abc juwelier te komen werden zeer netjes geholpen netjes te woord gestaan ..... ook belangrijk en de vrouw was zeer te vreden met de aan koop gr fam van wessel
Jose Donkers Jose Donkers heeft geschreven op 8 november 2015 om 13:06
Mooie armband, snel geleverd en perfect verpakt!
Patrick Patrick heeft geschreven op 27 oktober 2015 om 20:03
Superb zo als altijd. An te raden , 100 % best M.v.g Patrick
Pieternel Pieternel heeft geschreven op 23 oktober 2015 om 17:00
Gouden collier ontvangen, ziet er prima uit. Snelle verzending en goed ingepakt. Zo tevreden dat ik gelijk nog iets besteld heb.
willy willy heeft geschreven op 14 oktober 2015 om 20:06
Super service, ring uitgezocht betaald en de volgende dag al in huis dat is super service van ABC Juwelier Bedankt.
annette annette heeft geschreven op 11 september 2015 om 15:23
Goede middag in Breda, We ontvingen zonet het pakje met de aquamarijnhanger. Mijn vrouw is uiterst tevreden met haar geschenk. Ik ben zelf ook uiterst tevreden over de goede afhandeling van onze aankoop en vooral overeenkomst voor port. U bent een aanrader!!! Prettige dag en talrijke verkopen in de toekomst met tevreden klanten. annette
Patrick Patrick heeft geschreven op 26 augustus 2015 om 18:41
Ik heb nu twee keer aankoop gedaan bij ABC Juwelier , en elke keer ben ik 100% tevreden. Het is altijd snel verzonden en netjes ingepakt. De sieraden zijn dan ook in mooie staat en ik denk ten minste die wat ik gekocht heb is meer of minder nieuw. Echt een aan te raden Juwelier en ik wil blijven door kopen hier. M.v.g Patrick van Hal Tevreden Klant!!